top of page

PROMÓCIÓ

Olvasson tovább promóció

Társadalmi felelősségvállalásunk szerves része, hogy tudásunkkal segítsük a menhelyeken élő kutyákat és macskákat is, hiszen ők azt nélkülözik, ami négylábú családtagjainknak az egészség mellett a legfontosabb: a szerető, gondoskodó és végleges Gazdit.
 

Ezért évek óta több állatvédő szervezettel-alapítvánnyal (Agár Fajtamentés Alapítvány, Léleklánc Alapítvány, Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány) is együtt dolgozunk, az alábbiakban közös sikertörténeteinkről olvashatnak.

Kedves Gazdik!

 


 

Köszönjük, hogy bizalmukkal megtiszteltek bennünket és Kedvencük egészségvédelme és gyógyulása miatt a VeresVet Állatorvosi Rendelőintézetet választották! Szeretnénk bizalmukat meghálálni, ezért létrehoztuk Hűségkártya programunkat. A program keretében bármelyik szolgáltatásunkat igénybe véve vagy bármelyik általunk forgalmazott terméket megvásárolva, minden 5000 Ft után egy hűségpontot szerezhetnek a hűségkártyájukon.

Öt pont után 5%, 10 pont után 10%, és 15 pont után 15% kedvezménnyel ajándékozzuk meg Önöket, mely az összes általunk kínált szolgáltatásra vagy termékre érvényes!

A hűségkártyák az adott év végéig, azaz december 31-ig válthatóak be.

A kártyák beváltásakor újabb pont nem jár.

bottom of page