top of page
Dr. Hajas Nikolett.JPG

Dr. Hajas Nikolett

Klinikus kisállat szakállatorvos

Belgyógyászat, bőrgyógyászat, endokrinológia, lágyszervi sebészet.

Tel.: +36 28 387 142

Dr. Hajas Nikolett már gyermekkorától kezdve rajong az állatokért, így korán megfogalmazódott benne, hogy állatorvos szeretne lenni. Bár saját háziállatot nem tarthatott -leszámítva két nyulat, pár egeret és halat-, zsebpénzét nem sajnálva gondoskodott a környék kóbor kutyáiról és macskáiról. Az állatok iránti rajongása a későbbiekben sem csillapodott, így gyermekkori álma vált valóra, amikor felvételt nyert az Állatorvostudományi Egyetemre, annak ellenére, hogy szülei sokkal inkább orvosi pályára szánták.
 

Negyedéves korától kezdve rendszeresen részt vett szakdolgozóként az Állatorvostudományi Egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékének munkájában. Szakdolgozatának témája a kutyák gátsérvének sebészi megoldásában alkalmazott technikák retrospektív értékelése volt.
 

Állatorvos-doktori és vadgazdálkodási diplomáit 2004-ben vette át, majd a Sebészeti és Szemészeti Tanszéken töltötte gyakornoki képzését. 2005-től Vecsésen kezdett dolgozni egy kisállatrendelőben, majd 2006-tól 2019-ig Újpesten a Pálya Utcai Állatorvosi Rendelő munkatársa volt, ahol értékes tapasztalatokat szerzett belgyógyászat és diagnosztika terén.
 

2020-ban csatlakozott a VeresVet Állatkórház csapatához.
 

2018-ban kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szerzett, amelynek kapcsán szakdolgozat helyett egy társszerzős szakcikke jelent meg a Magyar Állatorvosok Lapjában egy macskában talált ritka mellűri daganat esetét feldolgozva. Azóta is folyamatosan bővíti szakmai ismeretei, kiemelten érdekli a belgyógyászat területén belül a bőrgyógyászat, az endokrinológia és a fertőző betegségek, valamint a lágysebészet.

 

2005-től tagja a Magyar Állatorvosi Kamarának.

 

Még állatorvosi pályája kezdetén befogadott két elárvult kismacskát, akik azóta is családjának szeretett és kiváltságos tagjai. 2012-ben költözött családjával Veresegyházra. Szabadidejében szívesen jógázik, fut, és ha teheti, utazik.

bottom of page