top of page
Dr. Nagy Bernadett.JPG

Dr. Nagy Bernadett

Egzotikus kisállat szakállatorvos, fizioterapeuta

Fizioterápia, egzotikus állatok gyógyászata, sebészet, bőrgyógyászat, fogászat.

Tel.: +36 28 387 142

Dr. Nagy Bernadett 10 évesen szilárdan elhatározta, hogy állatorvos lesz, és döntésében azóta sem ingott meg. Állatok iránti szeretete nagyszüleinél teljesedhetett ki, ott tudott állatokkal játszani. Állatorvosi tanulmányai alatt ösztöndíjas hallgatóként egy tanévet töltött a spanyolországi Cáceresben, ahol az Extremadurai Egyetem kisállat kórházában szerzett tapasztalatot. Az egyetemi évek alatt a Sebészeti Tanszéken eltöltött gyakorlat volt meghatározó, ugyanis már ekkor háznál is kezelte különféle fizioterápiás módszerekkel a Sebészet Tanszék pácienseit.
 

2009-ben kapott állatorvos-doktori diplomát a Szent István Egyetem Állatorvostudományi karán. Diplomamunkáját fizioterápia témakörében írta, miután elsajátította a kisállat praxisban legfontosabb fizioterápiás technikákat.
Már utolsó egyetemi évében részt vett a Dunakeszi Állatkórház munkájában, és azóta is szilárd és értékes tagja az Állatkórház és a VeresVet Állatkórház csapatának.


2009 óta tagja a Magyar Állatorvosi Kamara Pest megyei szervezetének.
2011-ben  egzotikus kisállat szakorvosi diplomát szerzett. 2017-ben elvégzett egy kutya csontkovács tanfolyamot is, majd 2019-ben kutya fizioterapeuta végzettséget szerzett.

Számára az a legfontosabb, hogy az állatok a lehető legkevesebb beavatkozással és gyógyszer igénybevételével, a lehető leghamarabb térjenek vissza a fájdalommentes normál élethez.

bottom of page