top of page
Dr. Jakus Júlia.JPG

Dr. Jakus Júlia

Klinikus kisállat szakállatorvos

Belgyógyászat, ultrahangdiagnosztika, labordiagnosztika, egzotikus állatok gyógyászata.

Tel.: +36 20 584 1233

Dr. Jakus Júlia már általános iskolás korában eldöntötte, hogy az állatorvosi pályát választja hivatásának. Állatorvosi tanulmányai alatt ösztöndíjas hallgatóként egy hónapot töltött a Bécsi Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Klinikáján. 2010-ben szerzett állatorvos-doktori diplomát a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

Diplomamunkájával (A fácántápok fehérjetartalma csökkenthetőségének vizsgálata) elnyerte az egyik vezető állati táp- és takarmánygyártó cég, a Hill’s díját.

 

2011 márciusa és 2013 júniusa között a németországi Schwarzenbach an der Saale-ban Dr. Susanne Deininger kisállat-klinikájának munkatársa volt, ahol a lágyszervi sebészet, belgyógyászat, belgyógyászati diagnosztika és az egzotikus kisemlősök gyógyítása területén szerzett tapasztalatokat. Ebben az időszakban tagja volt a Bajorországi Állatorvosi Kamarának is.
 

2010 óta tagja a Magyar Állatorvosi Kamara Budapesti szervezetének. 2013 óta dolgozik a VeresVet Állatkórház és a Dunakeszi Állatkórház csapatának tagjaként. 2017-ben klinikus kisállat szakállatorvosi diplomát szerzett.

Ha teheti, szabadidejében szívesen olvas és utazik. Németországi munkavégzésének első hónapjaiban befogadott egy elütött, fiatal cicát, aki aztán Magyarországra költözött vele. Természetesen a cica mindkét nyelven tökéletesen ért és ha kedve van, hallgat is a gazdájára.

bottom of page